logo


Drie jaar geleden ben ik, als voorzitter van een stichting met een coordinerende functie tussen ondernemers, bewoners en projectontwikkelaars in contact gebracht met Ryan Spencer.
Ryan heb ik de afgelopen jaren tot diep in de genen ervaren als een hoogst empatisch en eigentijds ondernemer en sterke procesmanager werkend op basis van kracht en nimmer opererend op basis van “macht”
Zijn resultaatgedrevenheid weet hij uitstekend te realiseren door partijen met geduld  te verbinden: in meerdere projecten, zowel in de publieke als de private sector, heb ik hem resultaten zien boeken op basis van een goede kennis van het Midden & Klein bedrijf en bestuurlijk Nederland.
Frans van Steenis (Voorzitter RvB Nederlandse Staatsloterij),
“Het beste van 2inspire is de openheid naar alle kanten, opdrachtgevers en ook de doelgroepen hiervoor.
Ryan is een prettig mens, staat overal voor open en is voor iedereen direct bereikbaar, hij heeft veel kennis en netwerk, fijn om mee samen te werken.”
Rens Vrolijk (Vrolijk Dienstengroep, Den Haag),
Vanuit stadsdeel Loosduinen ben ik sinds 2011 werkzaam als integraal beheerder verbonden aan o.a. Kijkduin. In die hoedanigheid heb ik sindsdien veel te maken met 2-inspire. Onze samenwerking in de afgelopen periode heb ik als zeer prettig ervaren. We hebben samen met het SBRK en SBK mooie zaken op Kijkduin tot stand gebracht en er volgen er hopelijk nog vele. Om onze samenwerking in één zin samen te vatten denk ik aan het volgende. ”We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen”.
Typerend voor de werkwijze van 2-inspire is: ”Iedereen het gevoel geven een belangrijke schakel in het geheel te zijn”.
Johan Molenkamp,
Integraal beheerder Stadsdeelkantoor Loosduinen
Johan Molenkamp (Stadsdeelkantoor Loosduinen),

2inspire fungeert als een prettige en inspirerende sparringspartner. Ryan kan zich in veel verschillende situaties en organisaties verplaatsen. Hij heeft het vermogen om complexe zaken simpel samen te vatten en daardoor inzichtelijkheid te creëren.

 

René Segers, Teamleider Jeugdbeleid, Rotterdam,

Hofstad Lyceum, een school voor havo, vwo en gymnasium aan het Colijnplein te Den Haag, werkt al bijna 5 jaar samen met 2inspire. Deze organisatie helpt ons bij het vinden van inspirerende personen die op Hofstad Lyceum sportcursussen geven. Wij hebben dankzij 2inspire een goed en gedreven team van sportleiders, die jaarlijks gedurende 6 weken elke dag allerlei soorten trainingen verzorgen aan leerlingen van onze onderbouw.

Stuk voor stuk goede en gedreven sportleiders die allemaal zelf met veel passie hun sport “verkopen” aan onze leerlingen. Veel van onze leerlingen zijn dan ook mede hierdoor een sport gaan beoefenen. Het team van 2inspire (wij hebben voornamelijk te maken met Ryan Spencer en Daniëlle van der Meer) denkt actief mee, heeft goede ideeën en regelt zeer snel allerlei zaken. Wij hopen dan ook nog jaren met 2inspire samen te werken!

Carlo Smit, Docent Lichamelijke Opvoeding, Hofstad Lyceum,

Wij willen inspiratie naar jou toe brengen

Troy Douglas,

De link met 2inspire is gemakkelijk gelegd. Door inspiratie de medemens helpen

Jan Hoftsra, Lilliane Fonds,

Exact en 2inspire delen de visie dat mensen in beweging komen wanneer ze geïnspireerd zijn

Jill Modes, Exact PI,